HTML

Pénztörténet

A blog a pénz történetével foglalkozik, főleg numizmatikával, azaz érmékkel, de szó lesz bankjegyekről, pénzhelyettesítőkről, a pénz történetével foglalkozó kidaványokról, könyvekről, újságokról és katalóguskoról. A fő témakör: a Római Birodalom III-IV-ik századi, és a középkori magyar érme kibocsájtás X-XVI. század között.

Friss topikok

Numizmatikai blog

2013.05.12. 23:19 Pénztörténet

Székesfehérvári XXVIII. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozó

Székesfehérvári XXVIII. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozó

Ma voltam Székesfehérváron a címben megnevezett eseményen, amit minden évben várok, mint ahogy a legtöbb érme- és bankjegy-gyűjtő. Nagy hagyománya van a fejér megyei találkozónak, országos jelentőségű. Sajnos az idei kissé gyér volt, már ami az eladók és a vevők számát illeti, de a felhozatal sem nyerte meg tetszésemet. De nem keseregni akarok, vannak jobb évek, vannak rosszabbak, azért az állandó stabil eladók/gyűjtők ott voltak, én már előre tudom kihez érdemes menni. Érmet csak egyet vásároltam, meg pár tálcát a mindig jókedéjű Farkas Györgytől, aki a www.eremtarolok.hu oldalt működteti.

A helyszín:


Nagyobb térképre váltás

Székesfehérvári XXVIII. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozó
2013. május 12. 8-12 óráig

Megyei Művelődési Központ és Művészetek Háza
8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penztortenet.blog.hu/api/trackback/id/tr755296338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása